Retur marfa

RETURNARE - Garantia Satisfactiei

 

SCHIMB PRODUSE

In cazul in care se doreste schimbarea unui produs cu un alt produs , identic sau diferit se ia legatura cu noi la numarul de telefon 0753325955 sau prin email contact@daribel.ro. DUMNEAVOASTRA TRIMITETI PRIN CURIER PRODUSUL (pe cheltuiala dvs.) iar noi vom trimite  GRATUIT NOUL COLET CATRE DUMNEAVOASTRA* !

*La primul schimb pentru un produs transportul este gratuit . In cazul in care se schimba de 2 ori produsul transportul este suportat de client. Politica valabila in Romania - In UE costurile sunt suportate integral de catre client.In cazul schimburilor multiple ne rezervam dreptul de a suspenda oferta definitiv pentru contul /clientul respectiv

RETUR PRODUSE

Puteti RETURNA produsele indiferent de motiv in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului ( conform O.G.  34/2014 )

PRODUSELE TREBUIE sa fie insotite de eticheta de identificare si accesoriile trimise initial  si sa indeplineasca urmatoarele cerinte: sa nu prezinte semne de deteriorare ,rupturi, miros de parfum sau transpiratie, urme de roll-on sau care au fost purtate , sa nu fie fortate la proba cu cusaturi rartite sau descusute, sa nu fi fost spalate si sa aibe miros de detergent sau sapun.

Articolele de lenjerie intima NU se pot returna din motive de igiena!

   Trebuie sa ne notificati intentia dumneavoastra printr-un email si sa ne specificati uramtoarele date: numele si prenumele, adresa, contul bancar din care au fost livrati banii si in care noi va vom rambursa banii, produsul pe care doriti sa il rambursati, nr de telefon si adresa de email. Trimiteti coletul prin orice curier agreat de dumneavoastra pe adresa: ANMOND SRL din Bistrita,str. Libertatii, nr. 44, judet. Bistrita-Nasaud.

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Ulterior Daribel.ro  iti va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile in contul bancar. Cu cat produsele ajung mai repede in depozitul nostru cu atat va trimitem mai repede banii inapoi. Trebuie sa stiti ca Daribel.ro nu accepta colete cu ramburs. Aceste colete NU vor fi ridicate.Cheltuelile de returnare vor fi suportate de client in cazul tuturor retururilor.  Daca ati beneficiat de transport gratuit si rambursati unul sau mai multe produse pierdeti acest beneficiu si cheltuielile cu transportul se vor retine din contravaloarea produsului returnat ! Aceasta regula se aplica daca scazand  returul din comanda rezulta o suma finala platita mai mica de 200 lei.  In cazul persoanelor juridice nu se accepta retur.